Otvorena vrata svlačionice Srbije, sve grmi! Baja Mali Knindža, Ceca... Poslušajte kako slave fudbaleri

Srpski fudbaleri proslavili pobedu nad Švajcarskom u svlačionici u Leskovcu i odmah se okrenuli putu u Španiju.

RTS/screenshot

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Švajcarsku 2:0 u okviru trećeg kola Lige nacija, čime smo makar malo ublažili bol zbog poraza od iste selekcije na Mundijalima u Rusiji i Kataru. Vrlo dobro su odigrali naši momci, uspeli da pred kraj prvog dela povedu autogolom Elvedija, a zatim je Mitrović u nastavku pokazao da je majstor fudbala. Na kraju, Rajković je odbranio penal i sačuvao našu mrežu, pa je usledilo slavlje u Leskovcu...

Ne preterano veliko, pošto već jutros fudbaleri Srbije putuju za Španiju gde ih čeka meč u Kordobi u utorak, ali videli smo da je bilo veselo u svlačionici. Na novom stadionu u Leskovcu one su blizu miks-zone, u kojoj fudbaleri daju izjave, pa smo mogli da čujemo i deo repertoara dok su izlazili pred kamere RTS, Arene Sport i FSS.

Čuli smo kako "grmi" čuveni hit Nade Topčagić - Jutro je, bez koga nema slavlja reprezentacije, pa Ceca - Neodoljiv, neumoljiv, dok je neko "odvrnuo" i Baju Malog Knindžu. To se najbolje čulo kada je pred kamere izašao Veljko Birmančević.


Podsetimo, švajcarski mediji su optužili srpske navijače za "nacionalističke pesme i zastave" zbog spominjanja naše južne pokrajine Kosovo i Metohija, dok su takođe zamerili i za zvižduke himni Švajcarske. S druge strane, imali su zamerke i na teren u Leskovcu za šta im je Piksi odgovorio, dok je selektor takođe imao šta da kaže svojim navijačima zbog "svi u napad" povika.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kosovo je Srbija odzvanja tribinama stadiona u Leskovcu  Kurir