Samo dan nakon što se Nikola Jokić našao na širem spisku selektora Svetislava Pešića za Olimpijske igre u Francuskoj uhvaćen je kako još jednom lumpuje! Videli smo da je kada se završila NBA sezona pevao narodnjake u Švedskoj, a sada je najbolji NBA košarkaš igrao uz hit Zdravka Čolića!

Celo leto je posvetio opuštanju pa smo mogli da ga vidimo na konjskim trka,a zatim na raftingu na Tari, a sada je uhvaćen kako u Somboru igra uz stari hit najpopularnijeg srpskog pop pevača. 

Jokić se sada sprema za Olimpijske igre gde će odmah udariti na svoje najveće rivale iz NBA lige pošto Srbija svoj prvi meč na turniru koji će biti odigran u Lilu odigrati sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država. Pogledajte kako je izgledao Jokićev ples:

Instagram/snezanasulovic Nikola Jokić

I ranije smo viđali Jokića u sličnim izdanjima, a znamo da najviše voli da provodi vreme u svom Somboru. Zbog pravila NBA lige neće moći odmah da se priključi selekciji Srbije već će morati da sačeka koji dan kako bi dobio dozvolu od kluba. ali ga očekujemo sa reprezentacijom uskoro. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

tiktok/taracanyon Nikola Jokić