Slušaj vest

Jam Madar i zvanično ima novi klub, potpisao je ugovor sa minhenskim Bajernom. Zbog njegovog odlaska iz Partizana srpski klub prekinuo je saradnju sa menadžerom Miškom Ražnatovićem, jer ga je odveo u Fenerbahče. Tamo je imao minutažu dok je Dimitris Itudis bio trener, čim je došao Šarunas Jasikevičijus on ga je "precrtao" i potom je došlo do raskida ugovora.

Sada je potpisao dvogodišnji ugovor sa nemačkim timom. "Sa iskustvom iz prethodne dve sezone daću sve od sebe da postanem još bolji igrač. Bajern je klub koji svi u Evropi znaju, imam veliko poštovanje i daću maksimum na svakom meču, sa nadom da ćemo ostvariti što više pobeda. Cilj u Evroligi je plasman među osam najboljih i uzbuđen sam zbog izazova", poručio je Madar.

Zanimljivo je da Bajern još uvek nema trenera, pošto je Pablo Laso otišao u Baskoniju. Otišao je i sportski direktor kluba, a pojačanja stižu. Oglasio se i Marko Pešić, generalni direktor tima. "Jam je na našem radaru već neko vreme, pričali smo prošle godine, ali je sada uspelo. Još uvek je mlad, ali ima iskustvo igranja na najvišem nivou. Njegova energija, borbeni duh, posvećenost i inteligencija koju poseduje biće nam od velikog značaja u sezoni koja uskoro počinje", poručio je Pešić.

MONDO/Uroš Arsić Jam madar

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

MONDO Jam Madar zvižduci