Slušaj vest

Košarkaška reprezentacija srbije osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu. Izabranici Svetislava Pešića savladali su Nemačku (93:83) u meču za treće mesto, a kapiten nacionalnog tima Bogdan Bogdanović još jednom je slavio poene na identičan način kao Karmelo Entoni nekada. Slavni Amerikanac ponovo je meč pratio iz prvog reda - kao i u polufinalu Srbije i SAD - a nakon utakmice videli smo i neobičnu scenu.

Bogdan Bogdanović je prišao Karmelu Entoniju kako bi se pozdravio i pokazao poštovanje slavnom košarkašu, a to isto uradio je i Aleksa Avramović. Iako bek reprezentacije Srbije nema iskustvo iz NBA lige, niti je u dresu nacionalnog tima igrao protiv Entonija - što je Bogdan doživeo na samom početku karijere - prišao je i srdačno se pozdravio sa Karmelom.

X/@PartizanRetro Srbija pobeda

Aleksa Avramović je odigrao još jedan veoma dobar turnir u dresu reprezentacije Srbije, a protiv Amerikanaca u polufinalu namučio je selekciju prepunu NBA zvezda. Tada je čak i Entoni Edvards istakao da je "igrač sa brojem 30" bio veoma dobar i pogodio mnogo šuteva, pa je jasno da su Amerikanci zapamtili Čačanina koji u dresu nacionalnog tima uvek daje maksimum.

Kurir/Dado Đilas Pobeda Srbije protiv Nemačke OI

BONUS VIDEO:

RTS1 slavlje košarkaša srbije