Slušaj vest

Srpski košarkaši napravili su veliki podvig kada su na Olimpijskim igrama u Parizu uspeli da osvoje bronzanu medalju. Ipak, nakon burne proslave velikog uspeha koja je krenula još u autobusu, a nastavila se u lokalu gde su svi zajedno pevali i veselili se srpski reprezentativci su na postolju imali pametnija posla od dodele medalja!

Videli smo u prenosu kako Bogdan Bogdanović oduševljeno gleda sa postolja i gestikulira ka nekome, a sada je otkriveno i ko je toliko svojom pojavom oduševio kapitena nacionalnog tima Srbije. U pitanju je poznati francuski glumac Omar Si, koga je Bogdanović gledao sa oduševljenjem!

Si je trenutno na vrhuncu slave zbog uloge u veoma gledanoj i poznatoj Netfliksovoj seriji Lupin. Si je karijeru počeo još 1996. godine odmah posle srednje škole, a ka Holivudu se probio kada je igrao u "Nedodirljivima", francuskom filmu iz 2011. godine koji je itekako odjeknuo globalno. Pogledajte kako ga je pozdravio Bogdan Bogdanović: 

Kurir/Dado Đilas Bogdan Bogdanović i Omar Si

Si inače itekako prati sport i veliki je navijač Olimpika iz Marseja, a roditelji su mu imigranti iz Zapadne Afrike. Otac Demba je iz Senegala, a majka Dijaratu iz Mauritanije. Nakon uloge u "Nedodirljivima" u glasanju je Omar Si bio treći najomiljeniji Francuz posle Janika Noe i Zinedina Zidana, a 2021. kada je serija "Lupin" 2021. godine postala popularna magazin "Tajm" ga je uvrstio u 100 najutocajnijih ljudi na svetu. Pogledajte još jednom Bogdanovo oduševljenje kada je video svog omiljenog glumca:

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

RTS/screenshot Dodela medalja košarkašima Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu