Slušaj vest

Reprezentativci Srbije burno su slavili olimpijsku bronzu u Parizu i pobedu protiv Nemačke - svi zajedno su pevali pesme Baje Malog Knindže, na oduševljenje Nikole Jokića, a potom su počeli da se "peckaju" i po klupskoj pripadnosti.

Bogdan Bogdanović je zajedno sa Nikolom Jokićem zapevao pesmu "Sve za ljubav, sve za Partizan", posle čega su crveno-beli Ognjen Dobrić i Vasilije Micić zapevali Zvezdinu pesmu: "Tvoji sinovi Zvezdo bez tebe ne mogu živeti".

Njih dvojicu, Dejana Davidovca, Filipa Petruševa, Marka Gudurića, dirnula je ova pesma koja je i jedna od himni Delija. Pogledajte snimak i pesmu zvezdaša u reprezentaciji, kao i reakciju Jokića i Bogdanovića kraj njih.

Celog dana su "isplivavali" snimci sa šampionske žurke, koja će sigurnoi trajati i tokom noći kao i u nedelju. Moraće nakratko da bude prekinuta samo u subotu uveče, da bi ekipi Srbije bila dodeljena bronzana medalja na ceremoniji u dvorani "Bersi", posle finala Sjedinjene Države - Francuska.

Pre svih zahvaljujući Stefonu Kariju, koji je u polufinalu i finalu ubacio ukupno 17 trojki, Amerikanci su odbranili zlato i peti put uzastopno postali olimpijski šampioni. Ipak, navijačima u Srbiji najvažniji je bio onaj meč od 11 sati ujutru, u kojem je Srbija osvojila još jednu olimpijsku medalju u košarku - i ovako su je naši košarkaši proslavili: 

Instagram/manndarinna, Eurohoops/Twitter Nikola Jokić skinuo majicu go i zlatni lanac

Poslušajte kako su Jokić i ekipa pevali pesmu Baje Malog Knindže:

X/архиватор Nikola Jokić