Slušaj vest

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet počeli su pripreme za novu sezonu sa nekoliko novih pojačanja. Ipak, od onih koji su tu već neko vreme, posebno od domaćih igrača, očekuje se da i dalje budu nosioci ekipe. U toj grupi igrača je i Nemanja Nedović koji je već treću uzastopnu godinu u Zvezdi (u ovom mandatu) i koji je i te kako bio osporavan u prošlosti. Zbog toga se oglasio uoči početka nove sezone, deluje sa porukom baš onima koji ne veruju u njega.

"Prljavština koju su bacili na moje ime, pretvorila se u plodno tlo i izrastao sam iz nje. Dve godine, pet trofeja, gladan za još...", napisao je Nedović na Instagramu citirajući Drejkovu pesmu "Fair trade". Pogledajte tu objavu:

Podsetimo, Crvena zvezda se za novu sezonu ove nedelje priprema u Staroj Pazovi gde rade svi igrači osim reprezentativaca Dejana Davidovca i Ognjena Dobrića iza kojih je učešće na Olimpijskim igrama u Parizu, stoga im je trener Janis Sferopulos dao nekoliko dana odmora više.

Prvi meč u novoj sezoni Crvena zvezda će odigrati 28. avgusta protiv KK Jahorina na Palama, a nakon toga slede dve utakmice zatvorenog tipa u Beogradu, 30. avgusta utakmica sa Igokeom u Beogradu i 5. septembra izuzetno jaka provera protiv Hapoela iz Tel Aviva. Nakon toga 10. septembra zakazana je prijateljska utakmica sa Olimpijakosom u Atini, a serija pripremnih utakmica okončaće se nastupom na VTB Superkupu u Moskvi koji je programu od 12. do 14. septembra.

BONUS VIDEO:

MONDO/Nemanja Stanojčić Nemanja Nedović izjava