Slušaj vest

Džejms Naneli je zvanično napustio Partizan! Kada je Ostoja Mijailović najavio navijačima Partizana iznenađenje na "Crno-beloj simfoniji", predstavljanju tima za narednu sezonu nadali su se grobari da će iznenađenje biti povratak Džejmsa Nanelija u tim, ali od toga nema ništa. Sada se crno-beli klub oglasio i objavio da se posle dve godine i zvanično rastaje sa američkim bekom.

"Nakon dve sezone u crno-belom dresu, Džejms Naneli od naredne sezone neće igrati za KK Partizan. Košarkaš koji je zbog svega pruženog na terenu postao jedan od ljubimaca navijača Partizana, više neće biti deo tima, ali ostaje neizostavni deo istorije Kluba kao važan deo generacije osvajača sedme titule regionalnog šampiona! Džejms, želimo ti puno sreće i uspeha u nastavku karijere", navodi se u oproštajnoj poruci. 

Džejms Naneli je i ranije radio sa Željkom Obradovićem i sa njim je 8u Fenerbahčeu osvojio Evroligu, a ne zna se gde će nakon Partizana igrati 34-godišnji šuter. Do sada je nastupao u NBA za Filadelfiju, Atlantu, Hjuston, Minesotu i Nju Orleans, u Grčkoj, Španiji, Portoriku, IzraeluItaliji, Kini i Turskoj. 

Dusan Milenkovic/ATAIMAGES Džejms Naneli

"To je to u ovom trenutku. Video sam sinoć 15 igrača, plus Karlik Džouns koji je danas stigao i tu je, sa ekipom. On neće danas raditi trening, trebalo bi da radi lekarske preglede, moramo da vodimo računa da su svi zdravo i dobro da bi mogli da uđu u proces treninga", objasnio je Željko Obradović nedavno na otvaranju sezone Partizana i time stavio tačku na glasine o transferima.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO Arena skandira Dzejmsu Naneliju