Slušaj vest

Nikola Jokić se odazvao pozivu selektora Svetislava Pešića i reprezentacije Srbije, zaigrao je za "orlove" i bio je jedan od najboljih košarkaša na olimpijskom turniru. Na kraju je Srbija osvojila bronzanu medalju pobedom nad Nemačkom, a to su naši košarkaši znali kako da proslave.

Ceo svet je bio oduševljen slikama slavlja naših sportista, a to što su prilično veseli došli na samu dodelu bronze je takođe obišlo svet. Sada je "Blic" otkrio da je trostruki MVP NBA lige rešio da ozbiljno časti svoje saigrače zbog velikog uspeha sa nacionalnim timom. 

Svako od saigrača dobio je skupoceni poklon - sat marke roleks koji košta 32.500 dolara! Ako se sračuna da je kupio 11 satova za sve saigrače to znači da je na poklone potrošio 357.500 dolara! Ovo je Jokiću bila druga medalja na Olimpijskim igrama, pošto je učestvovao i 2016. u Riju kada je bio srebrni.

Što se roleksa tiče od Jokića su ga dobili: Aleksa Avramović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Vanja Marinković, Dejan Davidovac, Nikola Jokić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov i Uroš Plavšić. 

(MONDO, Blic, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Danijela Stojšin Nikola Jokić sluša tamburaše