Slušaj vest

Srpski teniser Novak Đoković navodno je doživeo povredu pred početak US Opena. Đoković je juče prvo trenirao sa Runeom na jednom manjem terenu, potom je trebalo da se "prebace" na najveći stadion "Artur Eš" i nastave trening, međutim srpski teniser se nije pojavio i to su navijači primetili.

Rune je oko petnaestak minuta čekao Đokovića na "Ešu", da bi se potom pojavili iz njegovog tima samo da odnesu torbe, dok od Noleta nije bilo ni traga ni glasa. Podiglo je to odmah paniku kod navijača najvećeg svih vremena, posebno zbog istorije povreda koju ima ove kalendarske godine, tako da su se sa nestrpljenjem pratile informacije koje su stizale o njegovom stanju. Za sada, najviše znaju kolege iz Danske koje su čekale Runea...

"Tim Holgera Runea nas je obavestio da je prvi sat treninga sa Đokovićem bio veoma intenzivan. Takođe, posle toga je Nole otišao na jedan tretman da bi video da li može da nastavi trening. Posle pola sata, bilo je jasno da Đoković ne može da nastavi i Rune je napustio stadion dok su navijači sedeli zbunjeni", javlja danska televizija "TV 2 Sport".


Za sada nema informacija šta je Đoković povredio i gde je osećao bol, ali znamo da je trenirao sa steznikom na kolenu koji nosi od Vimbldona, pošto je pred početak ovog grend slema išao na operaciju kolena.

Kasnije tog dana Novak Đoković pojavio se na jednom događaju koju su organizovali njegovi sponzoti u Njujorku i bio je i te kako raspoložen, tako da se nadamo da povreda nije napravila nikakav problem pred početak US Opena, jer bi to bila šteta pošto bi u Njujorku mogao do 25. grend slema u karijeri. I stote titule...

Kurir/Dado Đilas Novak, medalja

Podsetimo, Novak Đoković će turnir početi u noći između ponedeljka i utorka (verovatno pre pre 3.00 ujutru po vremenu u Srbiji) protiv moldavskog tenisera Radua Alboca, inače 138. na svetu.

BONUS VIDEO:

X/Screen recorder Arapski komentator navija za Novaka Đokovića