Slušaj vest

Košarkaši Partizana igraće u finalu pripremnog turnira na Siciliji, jer su u polufinalu zabeležili pobedu nad Dertona Tortonom (96:94) nakon produžetka. Iako je tek početak priprema, a crno-beli su igrali kilometrima daleko od Beograda, podrška sa tribina nije izostala za tim Željka Obradovića.

Potpuno novi tim Partizana imao je priliku da se upozna sa navijačima u hali, ali i da nakon pobede vidi kako izgleda slaviti pobedu sa onima kojima su crno-bele boje u srcu. Iako u timu ima momaka koji još ne znaju kako se navija na srpskom ,svi su učestvovali u sada već čuvenom dovikivanju igrača i navijača nakon pobede. Pogledajte kako je to izgledalo:

Nekolicina navijača Partizana sa tribina povela je pesmu "Volim ga ko oka dva", a igrači su karakterističnim pokretima rukom, uz ponavljanje stihova, odgovarali fanovima koji su u na Siciliji bodrili voljeni klub. Nema sumnje da će crno-beli podršku dobiti i u finalu ovog pripremnog turnira, gde će ponovo imati ulogu favorita i priliku da osvoje trofej na samom početku priprema za novu sezonu.

Bonus video:

MONDO/Nikola Lalović Trening KK partizan