Slušaj vest

Košarkaši Mornara iz Bara poslednji su počeli pripreme za novu sezonu, dugo nakon što su svi ostali učesnici regionalnog takmičenja pokrenuli motore pred takmičarsku godinu. Barani su kasnili jer im je bilo teško da formiraju tim, a zatim su u danu predstavili čak šest pojačanja i to igrače koji treba da budu nosioci!

Redove crnogorskog tima pojačali su srpski košarkaši Ilija Đoković i Aleksa Ćubić, kao i Hrvat Lovro Buljević, odnosno Džejden Benato, Džamari Smit i Trevi Iv. Zbog njihovog dolaska u Baru su se pojavili novi problemi, pa Mornar preko društvenih mreža traži stanove koje bi mogao da iznajmi i prosledi svojim novim igračima!

"Za potrebe smeštaja novih igrača KK Mornar ima potrebu iznajmljivanja osam jednosobnih i jednog dvosobnog stana. Svi zainteresovani se mogu javiti na telefon", piše na Instagram nalogu crnogorskog tima, uz objavljeni broj koji vlasnici nekretnina treba da nazovu.

Mornar od 2016. godine nastupa u ABA ligi, a pored regionalnog takmičenja nekoliko puta je predstavljao Crnu Goru i u evropskim takmičenjima - bilo da je reč o Evrokupu ili takmičenjima pod okriljem FIBA. Najveće uspehe u klupskoj istoriji Mornar je beležio baš u prethodnim sezonama. U sezoni 2017/18 osvojili su šampionsku titulu u Crnoj Gori, a imali su i nekoliko zapaženih rezultata u ABA ligi.

Bonus video:

Kurir TV Smit Partizan ABA liga