Slušaj vest

U sezoni 2024/25. Evroliga obeležava svoj 25. rođendan. Sve je krenulo 15. oktobra kad su se u prvom meču u Pireju sastali Olimpijakos i Real iz Madrida. Kroz šaljiv snimak i uz podsećanje na važne ličnosti najprestižnije takmičenje u Evropi je otvorilo godinu slavlja. 

Brojne zvezde se pojavljuju u mini-filmu i dogovaraju se da odu na zabavu. Trener PanatinaikosaErgin Ataman je najpre poslao poruku "Gde je žurka", a onda su počeli da se javljaju i ostali igrači. Pojavio se i Miloš Teodosić kao bi obavestio društvo o svom kašnjenju zbog "čudnih blokova". 

Potom se kadar preselio na Željka Obradovića koji izlazi iz auta u kojem su brojni pehari koje je osvojio u Evroligi, pa je tako trener crno-belih konstatovao da je poveo neko društvo sa sobom i da se nada da neće biti problema. Sakupio je najtrofejniji trener Evrope ekipu i krenuo na žurku, u njegovoj ruci se našao pehar Evrolige, dok su iza njega bili i Majk Džejms sa titulom MVP-a, ali i Serhio Ljulj sa još jednim peharom. 

Ubrzo su gosti shvatili da su pogrešili proslavu i umesto na obeležavanje godišnjiće Evrolige, našli su se na rođendanu, ali to nije pokvarilo njihovo raspoloženje. Javio se i Dejan Bodiroga da razjasni situaciju, a potom se u konverzaciju uključio i Bogdan Bogdanović. Kroz snimak su uključene brojni igrači koji su ostavili trag u Evropi, ali i oni koji će tek postati važni. Pogledajte kako to izgleda ceo film Evrolige:

BONUS VIDEO: 

MONDO/Nemanja Stanojčić Finale evroliga