Slušaj vest

Bukti rat u Izraelu, raketni napadi, potpuni haos, veliki broj preminulih... Užasna situacija na Bliskom istoku se nastavlja. Tamo se nalazi i jedan poznati košarkaš i bivši NBA igrač Patrik Beverli. On je pre nekoliko meseci potpisao za Hapoel iz Tel Aviva.

Posle svega što se dogodilo oglasio i javio svima da je sa njim sve u redu i da nije povređen. "Hvala vam što pitate. Bezbedan sam. Ljubav i mir", poručio je američki košarkaš u objavi na Tviteru. Njegova poruka na društvenim mrežama nije prošla onako kako je verovatno očekivao.

Veliki broj ljudi je ostavio komentare i većina njih bila je negativna. "Brate, sam si to izabrao", "Svojevoljno si otišao u ratnu zonu, to je ludost", "Nikoga ne zanima, niko te nije pitao", "Za tebe nema mira", "Prodao si se, nikoga ne zanimaš"... Bili su to samo neki od komentara.

Beverli ima 36 godina i u NBA ligu je ušao 2009. godine kada su ga Lejkersi odabrali kao 42. pika. Međutim, nije tamo uspeo da se izbori za mesto, pa je odlučio da ode u Evropu i igrao je za Dnjepar, Olimpijakos i Spartak iz Sankt Peterburga pre povratka u Ameriku. Zanimljivo je da je u Grčkoj igrao sa Milošem Teodosićem i da su posle toga sarađivali opet i u Klipersima. Što se najjače lige na svetu tiče igrao je za Hjuston, Kliperse, Minesotu, Lejkerse, Čikago, Filadelfiju i Milvoki.

BONUS VIDEO:

YouTube / NBA 2K NBA 2K24 Crossplay