Slušaj vest

Kakva ludnica u Ligi šampiona, dva meča i osam golova! Popodnevni mečevi odigrani u sredu doneli su mnogo uzbuđenja i nešto što se viđa češće na video igricama nego u stvarnom životu. Upravo to se dogodilo na utakmici u Španiji gde je Đirona izgubila od Fejenorda sa 3:2.

Domaćin je poveo preko Lopeza u 19. minutu, onda je u 23. minutu vezni igrač Erera zatresao sopstvenu mrežu, pa je Milambo u 33. doneo potpuni preokret gostima. Imali su potom i priliku da verovatno stave i tačku pošto je Ueda u 36. minutu izveo penal, ali je Gazaniga "pročitao" njegov potez i odbranio jedanaesterac, pa je tim iz Holandije na pauzu otišao sa vođstvom od 2:1.

Priliku za izjednačenje Đirona je imala u 67. minutu kada je Makedonac Bojan Miovski uzeo loptu, ali je Velenrojter uradio isto što i njegov kolega u prvom delu, odbranio je penal. Nije mogao mnogo sedam minuta kasnije kada je Van de Bek poravnao rezultat. Izgledalo je da će domaćin da dođe do tri boda, ali je onda Krejči u 79. minutu postigao autogol. I još se u 95. minutu gledao VAR zbog potencijalnog penala za španski tim koji na kraju ipak nije dosuđen. Da rezimiramo, pet golova, dva promašena penala i dva autogola. Na kraju se radovao i bivši igrač Crvene zvezde In Bom Hvang koji je odigrao svih 90 minuta za Fejenord.

Na neutralnom terenu u Gelzenkirhenu Šahtjor je dočekao Atalantu i tamo je italijanski tim slavio sa 3:0. Srpski reprezentativac Lazar Samardžić proveo je svih 90 minuta na terenu. Strelci za goste bili su Đimšiti, Lukman i Belanova.

BONUS VIDEO:

MONDO Hvang korner navijaci Partizan Zvezda