Slušaj vest

Partizan je u sredu krenuo put Madrida da bi se u drugom kolu Evrolige sastao sa Realom. Meč je na programu u četvrtak od 20.45. Medijima se pre odlaska u Španiju obratio Željko Obradović, potom je to učinio i Isak Bonga, a onda je završnu reč dao Ife Lundberg.

Bek Partizana kratko je izneo svoja predviđanja meča. "Očekujem dobru utakmicu. Obe ekipe su izgubile u prvom kolu Evrolige. Znači da će obe ekipe maksimalno motivisane izaći na teren", rekao je Lundberg i potom dodao: "Nema specijalne motivacije u ovom meču, jer je ovo utakmica kao i svaka druga, mi ćemo uraditi sve da pobedimo".

U međuvremenu je doneta odluka da Kampaco, ipak, bude povlašćen, to jest da mu bude omogućeno da igra uprkos suspenziji zbog isključenja protiv Bajerna u prvom kolu. Ta kazna će naknadno biti primenjena, a on će ipak biti u timu protiv crno-belih.

"Da li će biti lakše ili teže? Vreme će pokazati, za nas nema razlike kada je Real u pitanju. On je odličan igrač, ali Real ima odličan tim", dodao je jedan od lidera novog tima crno-belih.

BONUS VIDEO: 

Mondo/Nemanaja Stanojčić Partizan himna na početku nove sezone ABA lige