Slušaj vest

Jedan od najboljih igrača Real Madrida ipak će igrati protiv Partizana - nakon žalbe španskog kluba ukinuta je suspenzija za Fakunda Kampaca, pa će on moći na teren u drugom kolu nove sezone Evrolige. Iako je prvo stigla informacija da Argentinac neće moći na teren protiv srpskog tima, nakon primedbe Madriđana odluka je promenjena!

"Nakon žalbe Real Madrida u vezi sa kaznom izrečenom gospodinu Fakundu Kampacu zbog postupanja prema sudijama, žalbeni sudija je odobrio privremenu meru odlaganja izvršenja sankcije", navodi se u saopštenju koje je takmičenje najboljih evropskih klubova izdalo povodom ovog slučaja.

Podsećamo, Fakundo Kampaco suspendovan je zbog isključenja koje je zaradio na meču prvog kola protiv Bajerna u Minhenu, kada je potpuno izgubio živce u završnici meča. Tom prilikom verbalno je napao arbitre, pokušavao je i da se obračuna sa njima, a na kraju nije mogao da pomogne timu da izbegne poraz.

Real Madrid izgubio je u prvom kolu Evrolige - baš kao i Partizan - pa će mu meč u glavnom gradu Španije biti izuzetno bitan. Kraljevski klub praktično nema pravo na novu grešku, jer bi konkurenti za sam vrha tabele već nakon dve runde mogli da imaju po dve pobede više od aktuelnog šampiona Evrope. Sa druge strane, ni Partizan nakon poraza od Baskonije u Vitoriji ne želi novi neuspeh.

Bonus video:

Kurir Kampaco dočekan zvižducima