Slušaj vest

Real Madrid se dosta muči na početku nove sezone, ređa poraze i u ACB ligi i u Evroligi i želi što pre da pojača tim. Vidi se nezadovoljstvo u ekipi, potvrđuju to i reči Marija Hezonje koji je javno prozivao trenera Ćusa Matea. Kao rešenje problema španski tim vidi u dovođenju Lonija Vokera četvrtog (193cm, 25).

Madriđani žele da pojačaju reket koji je dosta oslabljen od kada je Geršon Jabusele otišao da se oproba u NBA ligi, pa sada žele da dovedu jednog igrača iz najjače košarkaške lige na svetu prenosi "BasketNews". Uz to navodi i da nije jedini igrač kog gledaju, već da su aktivni na tržištu.

Voker nije uspeo da se nametne u Bostonu, pa je 19. oktobra saopšteno da je njegov kratkoročni ugovor završen, odnosno da neće biti produžetka i sada se čeka njegova odluka. Da li je uopšte zainteresovan da ode "preko okeana" ili će da ostane da čeka nove šanse u NBA ligi ili možda da proba da se probije kroz Razvojnu ligu? Prošle sezone je u Bruklinu prosečno davao 9,7 poena, 2,2 skoka i 1,3 asistencije po meču.

Lonija je draftovao San Antonio kao 18. pika 2018. godine i posle četiri sezone u timu otišao je u Lejkerse 2022. godine, pa je odatle završio u Bruklinu.

BONUS VIDEO:

Mondo/Nemanaj Stanojčić Mario Hezonja izjava