Slušaj vest

Videli smo dramu i tuču na kraju meča Albe i Fenerbahčea, Partizan je jurio 200 na sat i razbio je Makabi u "Pioniru", a šampion Evrope je pao! Panatinaikos je gostovao u Madridu i nije se dobro proveo, na kraju je "kraljevski klub" pobedio 90:86.

U meču u kome je tim iz prestonice Španije vodio gotovo kompletnu utakmicu najbolji je bio Fakundo Kampaco sa 19 poena, 6 asistencija i 5 skokova. Ponovo je plejmjker iz Argentine bio ključni u svom timu, a videli smo koliko je nedostajao timu protiv Baskonije, pa je jasno da je itekako odluka da mu se odloži suspenzija imala uticaja na ishod meča protiv Partizana.  Džanan Musa je upisao 15 poena, Alberto Abalde 13, a Gabrijel Dek 11. Kod Panatinaikosa Kendrik Nan je imao 23 poena uz 6 asistencija i 4 skoka, Huančo Ernangomez je imao 16 poena, Čedi Osman 13, a Janis Papapetru 12 poena.

U poslednjem meču koji je završen u ovom kolu Bajern je uspeo da savlada ekipu Pariza. U meču koji se igrao u NBA tempu na kraju je domaći tim slavio sa 109:107 u meču koji je bio maratonski. Na kraju je pobedu Nemcima doneo Karsen Edvards sa 32 poena, Šabaz Nejpir je dodao 27, Devin Buker je imao 21 uz 7 skokova. Što se Pariza tiče Ti Džej Šorts je upisao 22 poena uz 9 asistencija, Vord je dodoa 18, Hifi 16, Malkom 12, a Jantunen 12 uz 7 skokova. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Nikola Lalović Kodi Miler Mekintajer