Slušaj vest

KK Partizan igraće utakmicu protiv Monaka u sredu u hali "Aleksandar Nikolić", a ne u Beogradskoj areni. Razlog tome je teniski turnir "Belgrade open", koji će biti odigran od 2. do 9. novembra u najvećoj dvorani u Srbiji.

Zbog istog razloga moraće da se seli i KK Crvena zvezda, koja će u petak dočekati Panatinaikos takođe u nekadašnjem "Pioniru", a ne u Beogradskoj areni. Povrh toga, Zvezda će morati nazad u beogradski hram košarke i u sedmici nakon te, jer će 7. novemobra u "Pioniru" dočekati i Albu.

"Pometnju u kalendaru nam je napravio teniski turnir. Pokušali smo da pomerimo, nešto smo i spasili, ali Partizan će morati jednu utakmicu da igra u Pioniru. Meč protiv Monaka se igra 30. novembra uveče, ali dva teniska terena moraju da se postave u Areni već 28. To je veliki posao. Zvezda je u još većem problemu jer će dve utakmice Evrolige igrati u Pioniru. Posle ovoga neće biti nikakvih problema do kraja sezone. Oba kluba će igrati u Areni. Iako imamo koncerte, sve smo uklopili", rekao je za Mozzart Sport, direktor Beogradske arene Goran Grbović.

Verovatno nije potrebno naglašavati a će oba tima imati problem sa raspodelom ulaznica, jer je kapacitet "Pionira" 8.000 mesta, a i Partizan i Crvena zvezda prodali su više sezonskih karata od tog broja.

Bonus video:

Kurir Grobari se vratili u Humsku