INTERESANTNO

DA LI MI ČITAŠ MISLI, KAKO TO ZNAŠ!? Trinkijeri iznenađen zbog pitanja novinara usred utakmice - ostao je u čudu (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Andrea Trinkijeri ostao je iznenađen posle jednog pitanja novinara usred utakmice.

Izvor: YouTube/FC Bayern Basketball/Screenshot

Bajern je posle drame izgubio od Albe u 29. kolu Evrolige (76:75). Bavarci su se vratili posle nešto slabije igre u prvom delu, a upravo je u tom periodu Andrea Trinkijeri dobio jedno pitanje koje ga je iznenadilo. U pauzi između dva poluvremena dao je izjavu posle pitanja novinara koje mu se nije preterano dopalo.

Pitanje je počelo konstatacijom da "on kao trener sigurno nije zadovoljan igrom svojih izabranika u odbrani u prvom poluvremenu". "Kako to znaš, da li mi čitaš misli?, odgovorio je Trinkijeri, a kada je dobio odgovor od novinara da "samo pretpostavlja da je tako", nastavio je da priča. "Verujem da smo u drugoj četvrtini odigrali dobro u odbrani, primili smo samo 18 poena, prva deonica jeste bila loša", kazao je Trinkijeri.

Inače, Bajern je imao pobedu u rukama sve do poslednje sekunde, tada je Jani Vecel pogodio, a trojka Andreasa Obsta nije prošla kroz obruč, tako da je Alba upisala trijumf. Inače, ovo je prvi trijumf tima iz Berlina protiv Bavaraca u Evroligi, prethodnih šest duela su izgubili.