PRELEPA

NIKOLA, POTPIŠI ŠTO PRE! Kad ona dođe na Evroligu, svi samo u nju gledaju - više neće da bude model, prelazi na KOŠARKU!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Kavanis redovna je na utakmicama Bajerna...

Izvor: Instagram/nicolaca_

Nikola Kavanis (24) je jedna od najlepših nemačkih manekenki i u isto vreme je veliki navijač minhenskog Bajerna. Često ide na utakmice Bavaraca, prvenstveno na košarkaške duele. Nedavno je i tokom evroligaških susreta bila na parketu i šutirala je na koš i ispraćena je gromoglasnim aplauzima i ovacijama. "Odlučila sam, neću više da budem model, fokusiraću se na košarkašku karijeru, dajem mnogo poena", našalila se u objavi na društvenim mrežama

Ona je jedna od zvezda u usponu, pored toga što je manekenka, ona je i influenserka i veoma je popularna na društvenim mrežama. Posebno na Instagramu gde ima preko 1,1 milion pratilaca. O njenom detinjstvu i porodici nema mnogo informacija, jer te detalje voli da čuva za sebe. Jedino šta je javno jeste da je diplomirala 2015. godine. Spekuliše se da je u vezi sa Sebom Rajnhartom, mada već neko vreme nema njihovih novih fotografija, tako da je misterija da li su i dalje zajedno.

Što se tiče njenih hobija, obožava nakit i kuvanje. Često objavljuje fotografije jela koje spremi, uglavnom su to slatkiši i kolači. Interesantno je da je sve krenulo od jedne slike koju je objavila u novembru 2012. godine. Tada je okačila fotku sa svojom najboljom drugaricom i privukla je veliku pažnju ljudi. Dobila je pregršt pozitivnih komentara posle čega je nastavila da postavlja slike i sada je jedna od najlepših i najpoznatijih manekenki. Pogledajte kako ona izgleda:

Pokazala je i šta ume sa košarkaškom loptom: