Hm...

TOTALNO LUDILO U EVROLIGI - OVAJ POTEZ POKREĆE PRAVU VRTEŠKU: Real "otima" trenera, a Laso i Trinkijeri idu za Skariolom

Autor Nikola Lalović

Tri evroligaška tima će promeniti trenere, a sve će ići jedno za drugim! Prvi je na potezu Real, pa Virtus i na kraju Bajern.

Izvor: MN Press

Sprema se totalni haos u Evroligi! Kako prenosi grčki "Livesport" desiće se trenerska vrteška kakva se ne pamti na najvišem nivou evropske košarke. Naredne sezone nas čeka rokada trojice trenera koja če promeniti mnogo toga.

Grci navode da je sve krenulo sa odlukom Real Madrida da se rastane sa sadašnjim šefom struke Hesusom Mateom koji nije na najbolji način preuzeo tim od Pabla Lasa. Kraljevski klub je navodno sve dogovorio sa Serhio Skariolom koji je ove sezone vodio Virtus. 

Madriđani žele da on uspehe koje godinama postiže sa reprezentacijom Španije ponovo i na klupskom nivou u Madridu. U tom slučaju će kormilo novog evroligaša iz Bolonje preuzeti nekadašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri koji će se tako vratiti u italijansku košarku, a celu vrtešku će onda upotpuniti Pablo Laso!

Iskusni španski trener koji je zbog zdravstvenih problema dobio raskid ugovora u Realu od kraja prošle sezone nema klub i sada je spreman da preuzme Bajern. Bio je Laso povezivan i sa Crvenom zvezdom, ali sada izgleda da će nastaviti trenersku karijeru u Nemačkoj gde će sarađivati sa Vladimirom Lučićem i Ognjenom Jaramazom.