Košarka

CRVENA ZVEZDA SE OGLASILA O TOPIĆEVOJ POVREDI! Objavila rezultate Nikolinog lekarskog pregleda

Autor Mladen Šolak

Crvena zvezda objavila saopštenje o povređenom plejmejkeru

Izvor: MN Press

KK Crvena zvezda saopštila je da Nikola Topić ne mora da bude operisan zbog povrede kolena, koju je obnovio u derbjiu protiv Partizana u ponedeljak uveče. Crveno-beli su naveli da talentovani plejmejker mora da miruje, zbog čega je izvesno završio sezonu, a možda i odigrao svoj poslednji meč u dresu Zvezde.

"KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je nakon inicijalnih lekarskih pregleda utvrđeno da povreda Nikole Topića trenutno ne zahteva hiruški zahvat (operaciju). Međutim, ova vrsta povrede zahteva kraće mirovanje zbog koga naš prvotimac neće moći da pomogne timu u narednim utakmicama. O svim daljim koracima u oporavku našeg Nikole Topića, klub će blagovremeno obaveštavati javnost", saopšteno je.

Pre ovog saopštenja, američki portal "ESPN" objavio je takođe da Topić neće morati da bude operisan, da će propustiti završnicu sezone, a da će onda biti potpuno spreman za sve aktivnosti pre NBA drafta krajem juna. Očekuje se da u Americi bude izabran na početku ceremonije na kojoj će prva birati Atlanta, mada mnogi nagađaju i da bi mogao da ga odabere San Antonio kao četvrtog "pika".

Pogledajte kako je Topić iznesen sa terena: