Partizan igra meč koji niko neće moći da gleda: Željko bez pola tima u evroligaškom obračunu

Meč Partizana i Efesa biće zatvoren za javnost.

Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Bliži se početak ABA lige i uoči prvih zvaničnih mečeva Partizan je otputovao u Atinu i tamo će učestvovati na turniru "Pavlos Janakopulos". Prvi meč igraće protiv turskog Efesa u petak 20. septembra od 14 časova i taj meč neće biti prenošen, odnosno biće zatvoren za javnost.

Potvrdio je to srpski tim na zvaničnom nalogu na društvenim mrežama, uz obaveštenje i o tome ko neće igrati tamo. "Prvi meč je zatvoren za javnost. Dan kasnije na drevnom stadionu od 21 čas sledi meč protiv domaćina Panatinaikosa. U Beogradu su ostali Vanja Marinković, Mitar Bošnjaković, Ajzea Majk, Arijan Lakić i Aleksa Dimitrijević", stoji u obrazloženju.

Dakle, okršaj sa turskim timom neće moći da se gleda što će svakako da razočara navijače koji su imali veliku želju da vide duel dva evroligaška kluba. Neće morati dugo da čekaju, pošto će u subotu igrati sa aktuelnim prvakom Evrope.

"ČETIRI POBEDE I POČETAK ABA LIGE"

Partizan je do sada na pripremama odigrao četiri zvanična meča i ostvario tri pobede. Dve na turniru u Italiji gde je prvo posle produžetka dobio Tortonu posle produžetka (96:94), pa je u finalu bio bolji od domaćina ekipe Trapanija (89:61).

Potom je usledio turnir u Beogradu gde je tim Željka Obradovića prvo ubedljivo pobedio AEK (93:60), pa je potom posle dramatične završnice savladao Pariz (83:82) i tada je koš za pobedu postigao Brendon Dejvis. Što se tiče ABA lige, Partizan prvi meč igra protiv Borca iz Čačka 25. septembra u 19 časova i ulaz u beogradsku Arenu biće besplatan.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Željko Obradović   MONDO