Frka u Realu, odmah se dele otkazi: Došao kao pojačanje, posle svađe sa veteranima leti!

Iskusni kanadski bek mora da traži novi klub, Real će ga uskoro otpustiti.

Ramil Sitdikov / Sputnik / Profimedia

Nevolje u Real Madridu! Tek što je počela sezona već dolazi do promena. Nakon što je na startu tim iz Madrida poražen u finalu španskog superkupa od Unikahe, a zatim je doživeo i poraz od Lejma Korunje na startu lige ceh će izgleda platiti Ksavijer Rejtan Mejs. Iskusni bek stigao je iz Jeniseja nakon sjajne sezone u Rusiji, a za sada se nije proslavio. 

Kanađanin je na meču sa Unikahom dao dva poena, a protiv Lejma Korunje je ostao bez učinka, ali to nije najveći problem. Kako javlja "Mundo Deportivo" osim što nije impresionirao on je napravio i ogroman problem u svlačionici. Sukobio se sa veteranima i liderima tima i sada mu izgleda sledi otkaz. 

Mnogo nade se polagalo u Kanađanina koji je posle lutanja od razvojne lige, NBA, kanadskih timova, Grčke i Australije do Turske, Rumunije i Jeniseja došao do vrhunca karijere. Ipak za sada nije impresionirao ni na terenu ni van njega i svađa sa Realovim veteranima je kap koja je prelila čašu. Osim toga ako ga oteraju Realu se otvara mesto za još jednog igrača koji nije iz Evropske unije i verovatno će biti aktivni na tržištu. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

povreda Aleks Abrines na Barselona - Real Madrid  Arena Sport