"Željko nam je rekao šta je važno"! U Partizanu izvukli pouku pred Real Madrid

Isak Bonga je pred put u Španiju rekao da će fokus svih 40 minuta biti ključ utakmice.

Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Partizan u četvrtak gostuje Realu u Madridu u 20.45 časova u drugom kolu Evrolige. Prethodno se uoči puta u Španiju medijima obratio Željko Obradović, a potom je to učinio i novi ljubimac Grobara - Isak Bonga.

Parni valjak nije startovao očekivano u Vitoriji, ali samopouzdanje igrača daje nadu da će ovog puta popraviti utisak. Na pitanje šta očekuje od predstojećeg susreta Bonga je bio iskren i direktan: "Pobedu", ponosno je započeo igrač Partizana. "Želimo da pobedimo u toj utakmici. Znamo da je to Real Madrid, ali želimo trijumf", rekao je Nemac.

Osvrnuo se Bonga i na nedavni poraz od Baskonije, tom prilikom ispričao je šta je trener crno-belih Željko Obradović video kao uzrok poraza. "Pričao nam je da je važno da imamo fokus tokom cele utakmice. Protiv Baskonije nismo imali, bilo je grešaka. Sada moramo da odigramo dobro i da budemo na visokom nivou svih 40 minuta", zaključio je Bonga.

Partizan je poražen u prvom kolu Evrolige od Baskonije rezultatom 88:82. U regionalnom takmičenju crno-belim dobro ide, vezali su tri pobede, najpre protiv Borca, potom protiv Spartaka i pre nekoliko dana protiv Cibone

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Partizan himna na početku nove sezone ABA lige  Mondo/Nemanaja Stanojčić