Frka u Real Madridu posle Partizana: Pobedili crno-bele, a trener se hvata za glavu!

Real Madrid je pobedio Partizan, ali je ostao bez Andresa Feliza.

MN Press

Real Madrid je u u finišu meča drugog kola Evrolige uspeo da slomi otpor Partizana i ekipa Ćusa Matea je pobedila 93:86. ali je ostala bez jako bitnog igrača! Već u drugoj četvrtini plejmejker Andres Feliz je morao da napusti teren zbog povrede stopala, a odmah se videlo da je situacija ozbiljna. 

Reprezentativac Dominikanske Republike jedva je uz pomoć saigrača odšepao sa terea, a sada mediji u Španiji navode da neće skoro na teren. Feliz će morati da bude van terena nekoliko nedelja, a treneru "kraljevskog kluba" Ćusu Mateu se to uopšte nije svidelo. 

"Ne deluje da je ovo povreda od koje će se lako oporaviti. Biće van terena neko vreme jer izgleda da ima problem sa stopalom. Videćemo sutra kada uradi testove kakva je povreda na stopalu, videćemo koliko dugo će odsustvovati, ali jasno je da ga neće biti neko vreme", rekao je Ćus Mateo posle utakmice.

900/Cordon Press / imago sportfotodienst / Profimedia 

Real Madrid se već mučio sa povredama i bolestima igrača od početka godine. Mario Hezonja se protiv Partizana vratio na teren posle misteriozne bolesti koja ga je napala, a sada posle povrede Feliza na pozicijama plejmejkera Real ostaje sa prvim izborom u vidu Fakunda Kampaca i rezervom Serhiom Ljuljom. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Željko Obradović pred KK Partizan - Baskonija  Mondo/Tijana Jevtić