NBA pleja pitali za F4 Evrolige, on pomenuo Partizan: Vidi crno-bele na samom kraju, evo ko je još tu!

Karsen Edvards veruje u ovaj Partizan.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Nadaju se navijači u Srbiji da bi možda mogli da gledamo dva srpska tima u nokaut fazi Evrolige, pa možda čak i na Fajnal foru. Što se tiče ostatka košarkaške Evrope - Karsen Edvards smatra da Partizan može na F4! Nekadašnji NBA igrač koji je u najjačoj ligi sveta igrao za Boston i Detroit je istakao da vidi Partizan među timovima koji mogu da se nađu u samoj borbi za trofej. 

Gostujući u emisiji "Amerikanos24" on je istakao da vidi Monako i Panatinaikos kao timove koje vidi sigurno u borbi za trofej. Ostala dva mesta mu je bilo teže da podeli, ali je na kraju bivši košarkaš Fenerbahčea pomenuo svoj bivši tim, ali i sastav Partizana. 

"Rekao bih Monako, imaju zaista dobar tim. Panatinaikos svakako, a Fenerbahče mi se isto dopada. Izdvojio bih i Partizan, mislim da su posložili stvarno dobru ekipu. Sviđa mi se njihova širina sastava, tako da ću njih navesti kao četvrti tim", rekao je Edvards.

Crvena zvezda je ovu sezonu u Evroiligi krenula sa tri pobede, a zatim je u neizvesnom meču poražena od Barselone u produžetku na domaćem terenu. Što se Partizana tiče posle uvodna dva poraza od španskih timova pobedili su dva puta i sada su na polovičnom učinku. 

(MONDO. N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Željko Obradović pred KK Partizan - Baskonija  Mondo/Tijana Jevtić