Ženska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ubedljivo je poražena od Rumunije (49:18) na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Osim teškog poraza, ovaj meč obeležila je i jedna veoma bizarna situacija koja se dogodila već u ranoj fazi susreta. Kada su reprezentativke BiH krenule u napad po izjednačenje - pri 4:3 za Rumunke - loptu su dodale sudiji!

Pogrešan pas koji je bacila devojka sa mesta srednjeg beka završio je tačno u rukama dame koja je delila pravdu, a svi su mislili da je to kraj akcije. Pojedine rukometašice već su krenule da se vraćaju u odbranu, ali je pokazano da se igra dalje. Nakon što je sjajno reagovala i uhvatila loptu, dama koja je delila pravdu ispustila je loptu i pokazala da se igra nastavlja, iako je jasno da bi lopta otišla u aut da nje nije bilo tu. Pogledajte ovu bizarnu situaciju:

Ipak, ni ovaj detalj nije pomogao Bosni i Hercegovini da izbegne najubedljiviji poraz u istoriji. Šansu da poprave utisak imaće na gostovanju Hrvatskoj u subotu, kada će igrati još jedan meč u kojem su autsajderke.

BONUS VIDEO:

EVAKUISANA SRPSKA RUKOMETAŠICA: Prvo sam čula sirene, a onda: BRZO, BRZO, DOLE U PODRUM! Bilo je sve gore, a u skloništu JEZIVO!  Kurir teleivizija