Slušaj vest

Srbija nije dobro krenula na Olimpijskim igrama! Naši vaterpolisti su gubili na poluvremenu meča prvog kola svoje grupe sa Japanom 8:7, a teško da su "delfini" mogli mnogo bolje s obzirom na sudijski kriterijum. Na samom kraju poluvremena izgubio je selektor Srbije Uroš Stevanović nerve zbog ovakvog ponašanja arbitara. 

Imao je Japan čak dva peterca u prve dve četvrtine, po jedan u prvoj i drugoj, a veliki broj isključenja je naterao Uroša Stevanovića da digne glas. Najboljem igraču Srbije i barjaktaru našeg olimpiskog tima na otvaranju Dušanu Mandiću suđena su dva isključenja, a uz to su isključivani i Nikola Jakšić, Nemanja Ubović, Strahinja Rašović i Nikola Dedović. 

Na krajui to nije hteo da trpi Uroš Stevanović, Kada je isključen jedan od naših igrača na samom kraju prvog poluvremena pobesneo je selektor Srbije i krenuo da prigovara sudiji i naravno zbog toga dobio žuti karton. Ipak nadamo se da će to uticati na sudije da promene kriterijum. 

Uroš Stevanović je posle dobijenog žutog kartona ustao i odmah otišao u svlačionicu, tako da nije sačekao da se završi tih desetak sekundi prvog poluvremena koliko je bilo ostalo.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

RTS Vaterpolo Srbija Mađarska Marko Radulović penal