Svi događaji
Od najnovijeg
11:07

Poraz Kukolja!

Japanci su savladali Srbiju (4:1), pošto Aleksandar Kukolj nije uspeo da se izbori za šesti meč u ovom četvrtfinalnom okršaju. Džudo reprezentacija Srbije nije uspela da napravi senzaciju i eliminiše iz borbe za zlato prvog favoerita turnira na Olimpijskim igrama.

Kurir/Dado Đilas AleksandarKukolj

11:00

Pobeda Žabić!

Nije dopustila Milica Žabić da njena borba protiv Japanke potraje duže od minut! I ovog puta je ekspresno došla do pobede, nakon što je protivnicu dva puta bacila na tatami.

10:58

Poraz Majdova!

I treći poraz Srbije protiv Japana. Nemanja Majdov nije uspeo da donese bod Srbiji, a poražen je isto kao i u pojedinačnoj konkurenciji - nakon tri dobijene opomene!

10:51

Poraz Perišić!

Nije uspela ni Marica Perišić da donese bod Srbiji. Ona je imala izuzetno težak zadatak jer se borila u kategoriji do 70 kilograma, iako je daleko lakša od protivnica koje zapadnu u tom takmičenju.

10:44

Poraz Bunčića!

Srpski reprezentativac Strahinja Bunčić nije uspeo da se odupre napadima japanskog borca, a Hifumi Abe je Japancima doneo prvi poen, na početku četvrtfinalnog meča.

10:40

Japanci menjali!

Srbija ima samo šest predstavnika na Olimpijskim igrama, pa nemamo izbor pred borbe, ali kod Japanaca to nije slučaj. Daleko su brojniji u Parizu, a meč protiv nas su veoma ozbiljno shvatili, pa su napravili određene promene u timu kako bi se prilagodili našim borcima. Videćemo da li će to doneti rezultat.

10:35

Fotografije iz Pariza!

Pogledajte kako su izgledali nastupi srpskih boraca:

Kurir/Dado Đilas Džudo mix

10:30

Pobeda protiv Holandije!

Srbija je rano jutros počela takmičenja, a prva prepreka na putu do medalje bila je selekcija Holandije. Pobedili smo 4:2, uz trijumfe Strahinje Bunčića, Nemanje Majdova, Aleksandra Kukolja i impresivnu predstavu Milice Žabić koja je još jednom zablistala. Nažalost, poražene su Milica Nikolić i Marica Perišić koja je zadobila i povredu ruke tokom svoje borbe.

10:25

Spremni? Bori se Srbija!

Čim se završi meč Kazahstana i Brazila, na tatamiju ćemo ponovo videti selekciju Srbije. Naš nacionalni tim imaće izuzetno težak zadatak - da u četvrtfinalu Olimpijskih medalja savlada Brazil i nastavi put ka zlatnoj medalji u Parizu.