Slušaj vest

Kanadska atletičarka Ališa Njuman (30) privukla je veliku pažnju na Olimpijskim igrama u Parizu i to sada ne samo zbog svog atraktivnog izgleda. Jedna od najlepših atletičarki sveta osvojila je svoju prvu veliku medalju u karijeri pošto je u skoku motkom došla do nacionalnog rekorda Kanade 4.85 i oko vrata stavila bronzu.

Isti rezultat poput nje, ali uz manje rušenja, ostvarila je Kejti Mun iz SAD i njoj je pripalo srebro, dok je zlatna Nina Kenedi iz Australije sa rekordom sezone od 4.90. Ipak, daleko je to od rekorda Jelene Isinbajeve (5.05m) i definitivno je skom motkom kod žena u padu, za razliku od takmičenja kod muškaraca gde apsolutno dominira Armand Duplantis, olimpijski rekorder koji je sada u Parizu preskočio 6.25m.

ANNA SZILAGYI/EPA, PHILIPP SCHMIDLI/KEYSTONE Ališa Njuman

Međutim, pitanje je da li će "Mondo" na kraju uspeti da privuče pažnju medije poput bronzane Ališe Njuman koja je inače "OnlyFans" zvezda. Na specijalizovanom sajtu za prodaju golišavih fotografija, Njumanova je prisutna već godinama, dok je navijače u Parizu zaprepastila jer je "tverkovala" nakon što je shvatila da ima bronzu. Pogledajte kako je to izgledalo:


Inače, Ališa Njuman svoje fotografije prodaje pratiocima za 12 evra mesečno, a uprkos tome što se sada proslavila u sportu, još nema najava da će odustati od sadržaja za odrasle.

Instagram/alyshanewman/Printscreen Ališa Njuman

Baš pred Olimpijske igre u Tokiju Ališa je inače svojim pratiocima na društvenim mrežama saopštila da otvara profil na pomenutoj platformi za odrasle, a potom na takmičenju nije imala niti jedan uspešan skok. Čini se da je vredno trenirala od tada pošto je sasvim neočekivano došla do bronzanog odličja, dok je paralelno "radila" i na sajtu preko kog brojne poznate ličnosti, glumice iz filmova za odrasle i drugi prodaju svoje obnažene fotografije.

Pogledajte još neke od njenih fotografija na Instagramu:

Instagram/alyshanewman/Printscreen Ališa Njuman, kanadska atletičarka

BONUS VIDEO:

RTS/Screen Recorder Reakcija Ivane Španović na ispadanje sa Olimpijskih igara