Slušaj vest

Armand Mondo Duplantis obara rekorde na Olimpijskim igrama i hoće da mu se dostavi rakija, da može da slavi i sa srpskim košarkašima. Tako se švedski atletičar javio na društvenim mrežama i sada ima "milion" ponuda da bira koju rakiju hoće. Da je proba ponovo kao što je to uradio u Beogradu pre nekoliko godina.

Na svom Tviter nalogu okačio je svoj smešan snimak, pa mu je jedan od srpskih navijača napisao "Mondo, dođi na žurku sa nama, nećeš zažaliti", uz snimak na kom se nalazi proslava srpskih košarkaša sa ceremonije dodele medalja. Na to je Duplantis imao spreman odgovor. "Donesite rakiju".

Srpski košarkaši postali su pravi hit na društvenim mrežama zbog ceremonije dodele medalja. Posle osvajanja bronze i pobede protiv Nemačke otišli su da slave, bilo je raznih pića, pesmi... A, onda im nije bilo tako lako da ispoštuju sve obaveze u vezi ceremonije dodele medalja, pa je tako nastalo dosta smešnih snimaka.

RTS/screenshot Olimpijske medalje Srbija

Video je to i Duplantis koji želi da slavi sa njima. Što se Monda tiče on je pre nekoliko dana osvojio zlato u skoku s motkom i to tako što je oborio svetski rekord od 6,25 metara. Ako se slučajno pitate ko je držao taj rekord, odgovor je - Armand Duplantis. Tako je. Nestvarni Šveđanin obara sopstvene rekorde koji su ujedno i svetski rekordi. Inače, on je 2022. godine bio u Beogradu, tada je postavio novi svetski rekord od 6,20 metara i probao je rakiju...

BONUS VIDEO:

RTS Nikola Jokić na dodeli medalja