Slušaj vest

Užasne vesti dolaze iz Amerike gde je policija prošlog petka pronašla mrtvu Danijelu Lareal Ćuros! Nekadašnja učesnica više Olimpijskih igara i uspešna biciklistkinja imala je 50 godina, a posle dugogodišnje karijere radila je u Sjedinjenim Američkim Državama u jednom hotelu. 

Jedna od najvećih sportistkinja iz Venecuele je pronađena u svom stanu i informacije iz istrage govore da se udavila hranom. Kada se nije pojavila na poslu i kada je utvrđeno da je danima niko nije video kolege sa posla su alarmirale policiju, koja ju je pronašla 16. avgusta. Nalazi lekara govore da je u tom trenutku bila mrtva već pet dana. 

Danijela Larel Ćirinos je učestvovala na pet Olimpijskih igara, počev od Barselone 1992. godine, preko Atlante 1996, Sidneja 2000. godine i Atine 2004. Preskočila je Peking, a onda se poslednji put pojavila u Londonu 2012. godine. Posle Londona je završila dugu i uspešnu karijeru. Ima dva zlata i tri srebra sa Panameričkih igara, dva zlata, tri srebra i četiri bronze sa Panameričkog prvenstva i osam zlata, dva srebra i bronzu sa Centralnoameričkih igara. 

profimedia-0015913293.jpg
Damien MEYER / AFP / Profimedia 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Kurir televizija VOZIO BICIKL BUKVALNO KROZ OBLAKE! Čačanin se sprema za VELIKI PODVIG! Evo šta planira da postigne NA DVA TOČKA (KURIR TELEVIZIJA)