Slušaj vest

Poznata portorikanska odbojkašica Pilar Viktorija (28) pronađena je mrtva u svom stanu. Kada su zvaničnici njenog kluba, turske Burse, krenuli u potragu za njom jer je propustila trening, ušli su u njen dom i zatekli strašan prizor. Za sada je nepoznat uzrok smrti.

Reprezentativka svoje zemlje i osvajačica medalja u mladim kategorijama igrala je na gran-prijevima i ove sezone je trebalo da nastupa u Turskoj, za klub Nilufer Beledijespor. Boravila je u klupskom smeštaju i lokalni tužilac je odmah pokrenuo istragu slučaja koji je potresao odbojkaški svet i čitavu Tursku. Više detalja očekuje se nakon forenzičkih istraživanja.

Portorikanka je bila američki đak i igrala je na koledžima u Teksasu i Arkanzasu, a prošle sezone je igrala za Francusku, uz nastupe za reprezentaciju svoje zemlje.

david mareuil / AFP / Profimedia Pilar Viktorija

Pilar Viktorija objavila je poslednju objavu na društvenim mrežama pre manje od 24 sata, kada je objavila fotografiju sa treninga, na kojoj je nasmejana sa jednom saigračicom. Dan kasnije, svi u klubu su u šoku, kao i cela odbojkaška zajednica.

Bonus video:

Kurir televizija "FRANCUSKA IMA VELIKO POVERENJE U SRBIJU!" Stručnjaci o Makronovoj poseti: Spremni su da čuju i vagaju naše argumente