Slušaj vest

Novak Đoković potpisao je ugovor sa kompanijom "Aman", koja se bavi luksuznim ugostiteljstvom. Zajedno sa bivšom teniserkom Marijom Šarapovom, najveći teniser svih vremen će u narednim godinama promovisati luksuzne smeštaje te švajcarske kompanije širom sveta.

"U saradnji majstorstava, Aman želi dobrodošlicu teniskoj legendi, Novaku Đokoviću, svom prvom globalnom velnes ambasadoru. U skladu sa Amanovom velnes filozofijom i sa svešću o dugotrajnosti koji mu leži u srcu, Novak Đoković je sportista kome su otpornost i prilagodljivost omogućili da duže od decenije ostane na sportskom vrhuncu duže od deceniju. Ovo partnerstvo će rasti i razvijati se iz godine u godinu, sa planovima koji se tiču čitavog Amana", saopštila je kompanija.

Aman je 1988. osnovao indonežanski hotelijer Adrian Zecha i prodao je svoje deonice u kompaniji 1992. godine. Kao izvršni direktor i vlasnik sada se navodi Rus Vladislav Doronin, koji je preuzeo kompaniju 2014. Prethodnih godina Aman je sklopio saradnju sa Šarapovom, koja nosi istu titulu kao Novak od ove godine.

Novak Đoković je pre mesec dana provodio vreme u Kotoru sa Šarapovom i možda je baš tom prilikom bilo razgovora o njegovom ulasku u kompaniju sa kojom će ubuduće oboje sarađivati. Pogledajte kako sada izgleda Marija Šarapova,

Instagram/printscreen/mariasharapova Marija Šarapova

Potvrdu ove saradnje ozvaničio je i Novak Đoković na svom Instagram nalogu, a specijalizovani teniski protali videli su u ovom Noletovom gestu njegovu pripremu za život posle tenisa, mada je izvesno da će proći godine i godine do povlačenja najvećeg ikad. A, kada god se to dogodi, Nole će biti apsolutno spreman za to.

Đoković će u međuvremenu do tada i dalje osvajati trofeje, a trenutno se na US Openu bori za svoj 25. grend slem pehar. I navijačima u Srbiji se neće svideti poslednja odluka organizatora u Novaku.

Kurir Novak Đoković, Ju-Es open, Njujork