Loša vest - otkazana je viza najboljem teniseru sveta, pa sada nije poznato da li će Novak Đoković moći da igra na Australijan openu ili ne. Advokati srpskog tenisera razmatraju opcije, pred njim su četiri scenarija kao rešenje ovog problema, a otkriveno je i kada počinje nova saga u Melburnu.

Kako prenose dobro obavešteni izvori iz Australije, Novak Đoković ostaje na slobodi sve do razgovora sa službenicima za imigraciju, što znači da najbolji teniser sveta može da nastavi sa pripremama za prvi grend slem sezone!

Novinar Pol Sakal koji je do sada imao najbolje informacije o slučaju prenosi da će se Novak Đoković sutra pojaviti na razgovoru sa službenicima za imigraciju.

Tek ukoliko se nakon toga pokrene neka pravna radnja, Đoković bi mogao da bude smešten u imigrantski "hotel", mesto na kojem je već bio gotovo nedelju dana, a gde neki doseljenici u Australiju žive i po devet godina!

Takođe, dobro obašteni Sakal, ali ovog puta pozivajući se na Entonija Galoveja, prenosi da australijske vlasti razgovoraju sa svojim advokatima o slučaju. To znači da ni oni nisu baš sigurni šta će biti sa vizom najboljeg tenisera sveta, odnosno da znaju da bi Novak ponovo mogao da ih pobedi na sudu.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.