Slušaj vest

Zašto je Novak Đoković "eksplodirao" posle pobede nad Holgerom Runeom? Videli smo da se tokom meča svađao sa delom publike na tribinama, ništa više ili manje što viđamo kada ga neko iznervira, ali potom je sve "začinio" i odgovorom publici u intervjuu na terenu.

"Želim vam laaaaaaku noć!", poručio je Đoković misleći tom prilikom na uzvik "buuu", koji se čuo dok su navijači zapravo bili uz Runea i skandirali njegovo ime, što je zbunilo i samog Danca na konferenciji za medije. Objasnio je da nije čuo da zvižde Noletu, međutim nije kriv za to - Đoković je objasnio da je deo njegovih navijača koristio tu buku kao priliku da skandira "buuu" nakon svakog njegovog lošeg poteza.

"Zadovoljan sam pobedom, ali osetio sam potrebu da kažem onda šta osećam. Većina ljudi je to osetila na terenu. To njihovo urlikanje je bilo usmereno njemu, i to je okej, ja sam to i tolerisao znajući da ga podržavaju. Ali, to je preraslo u provokaciju i izraz nepoštovanja, nesportsko ponašanje tog dela publike. Nakon moje greške, svakog poena koji izgubim, to su radili. Smatram da to nije u redu!", poručio je Novak Đoković za "Sport Klub" posle meča, dodajući da je sve sa kolenom i stomakom u redu i da nema brige pred četvrtfinale sa Aleksom de Minorom.

Pogledajte i fotografije sa sjajnog meča sa Holgerom Runeom, nakon kog su stigle i poruke podrške za Đokovića iz Hrvatske, ali i ružne reči iz Crne Gore:

Tim Ireland/EPA Novak Đoković

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Novak Đoković među navijačima

(Sport Klub/MONDO - M.V.)