Slušaj vest

Beloruskinja Arina Sabalenka osvojila je grend slem titulu u Njujorku, ali je šou ukrao jedan od njenih trenera! Džejson Stejsi bio je veoma zapažen tokom finalnog meča protiv Džesike Pegule jer je na temenu imao ogromnu tetovažu tigra, sličnu onoj kakvu Arina Sabalenka ima na ruci!

"Jedna devojčica iz Vašingtona koja je moj veliki navijač donela je privremene tetovže i Džejson je obećao da će je staviti na čelo ako uđem u finale. Volela bih da je malo niže", rekla je Arina Sabalenka i uz osmeh pokazala gde je to trebalo da bude. Pogledajte njenu reakciju na konferenciji za medije:

Arina već godinama ima tetovažu tigra na ruci i ta životinja je njen zaštitni znak, ali sada je i ceo tim napravio neobičan potez. "Danas na ručku nam je pokazao, svi smo bili u fazonu 'Šta radiš to?'. Polovina tima ima malog tigra na ruci, moji prijatelji takođe. Uvek izmislimo nešto novo, to je naš zaštitni znak", rekla je Beloruskinja.

Podsećamo, ona je u Njujorku osvojila treću grend slem titulu u karijeri. Prethodna dva trofeja osvojila je u prethodne dve sezone na Australijan openu, a beton joj je omiljena podloga jer do izražaja dolaze njeni izuzetno snažni udarci.

Bonus video:

Instagram/djokernole Đoković i Siner igraju piklbol