Slušaj vest

Serena Vilijams je na svom tiktok nalogu objavila video operacije koju je nedavno imala. Ona je otkrila da je u maju na telu osetila izraslinu "veličina malog grejprfruta". Ispostavilo se da je to cista, a nekadašnja najbolja teniserka sveta nije htela ništa da rizikuje i odmah je želela da je ukloni. 

Cista je nastavljala da raste, a osvajačica čak 23 grend slema je rešila da nema prostora da neozbiljno shvati situaciju u kojoj se našla. Ona je snimila operacioni proces, priznala da je bolelo kada su joj odstranili cistu, ali je na kraju istakla da je zahvalna što je sve prošlo kako treba. 

"U maju sam pronašla izraslinu na vratu. Odmah sam otišla kod lekara, uradila ultrazvuk i rekli su mi da imam brahijalnu cistu. Da li ste ikada čuli za to? Rekli su mi da ne moram da je uklonim ako ne želim.  Nisam želela da to uradim, ali je nastavila da raste. Ja sam odlučila da se opet testiram i tri testa i biopsiju kasnije je sve bilo negativno, ali su doktori savetovali da je uklonim što pre je moguće jer je sada već bila veličine malog grejprfruta i mogla je da se inficira ili da iscuri u telo što je još gore. Osećam se zahvalno jer sam imala sreće da je sve prošlo dobro i što sam zdrava". napisala je Serena.

Serena Vilijams je u karijeri osvojila 23 grend slem titule, a uspevala je da osvoji sve grend slemove. Najmanje uspeha imala je na Rolan Garosu koji je osvojila tri puta, dok je u Australiji najbolja bila sedam puta, na Vimbldonu takođe sedam, a na US Openu šest puta. Na VTA listi bola je prva 319 nedelja i od nje su uspešnije samo Martina Navratilova i Štefi Graf. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

instagram/serenawilliams SERENA TRENIRA SA ĆERKICOM, A VENUS SE TOPI OD MILINE: Volim vas obe previše, ako bude još malo slađe NEĆU PREŽIVETI!