Novakov poen o kojem priča ceo svet! Ovako Đoković razbija Nadala u Parizu! (VIDEO)

Klasik dvojice velikana pretvorio se u surovu dominaciju novaka Đokovića nad Rafaelom Nadalom.

Kurir/Dado Đilas

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković prikazao je impresivnu igru protiv Rafaela Nadala, u drugom kolu Olimpijskih igara u Parizu, a tokom meča videli smo i jedan nestvarno dobar poen srpskog sportiste. Početkom drugog seta, kada je i u tom delu meča lomio otpor nemoćnog Španca, Novak je poslao nestvaran udarac na drugu stranu terena.

Nakon dobrog servisa novaka Đokovića, Rafael Nadal je odigrao sasvim pristojan ritern, ali onda je sevnula paralela kakvu ne bi stigli ni teniseri koji su trenutno mnogo bolji od Španca. Rafa je mogao samo da gleda kako loptica upada u teren, a na to mu se danas sveo veći deo meča - uglavnom je posmatrač dominacije najboljeg tenisera svih vremena. Pogledajte poen:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković razbija Rafaela Nadala  RTS

Novak Đoković je prvi meč na Olimpijskim igrama dobio za manje od 55 minuta, a u drugom kolu mu je Rafael Nadal pružio tek nešto jači otpor. Tokom čitavog meča bilo je jasno da španski teniser nije ni senka igrača koji je svojevremeno dominirao šljakastim terenima i čak 14 puta osvojio Rolan Garos. Protiv Novaka je na Olimpijskim igrama više izgledao kao amater. 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković i Rafael Nadal izlazak na teren na Olimpijskim igrama u Parizu  Eurosport/screenshot