Šta se nalazi u kutiji koju je Đoković dobio u Parizu? Isplivao snimak i otkrio ono što sve zanima

Novak Đoković je pored zlatne medalje dobio još jedan poklon, a sada je poznato šta je unutra.

Henri Szwarc / Starface / Profimedia

Novak Đoković je olimpijski šampion. Ta rečenica zvuči neverovatno i dan posle najvećeg uspeha u karijeri najboljeg tenisera svih vremena. U finalu je posle drame na pariskoj šljaci dobio Karlosa Alkaraza (7:6, 7:6) i došao do titule koja mu je falila. Nije dobio samo zlatnu medalju, već i jednu kutiju.

Prilikom dodele odličja na zvaničnoj ceremoniji Novaku je oko vrata okačena zlatna medalja i tom prilikom dobio je i jednu kutiju koju je držao sa sobom. Bila je uz njega sve dok nije počelo slikanje sa medaljom, tada je dodao jednom od volontera da je spusti na njegovu stolicu, a sada je otkriveno i šta se nalazi u toj kutiji.

Australijska plivačica Brijana Trosel objavila je snimak na društvenim mrežama i otkrila šta se nalazi u kutiji koju je dobila uz svoju zlatnu medalju. Polako je otpakovala sve i pokazala da se u njoj nalazi mapa sa glavnim obeležjima Pariza. Vide se Ajfelov Toranj, katedrala Notr Dam, muzej Luvr, uz nekoliko detalja vezanih za Olimpijske igre.

Zanimljiv poklončić koji će Nole sigurno da zapamti, mada je mnogo bitnije to zlato koje se sija oko vrata. "Postigao sam ovo uz svoju porodicu, ženu, decu... Nisu tu bili roditelji i najmlađi brat, bio je tu srednji brat, koji je uz mene naravno ceo život. Oni znaju koliko žrtve je bilo neophodno da se uloži da se dođe dovde. S obzirom na sve okolnosti od 2008. godine, osvojio sam sve što se može osvojiti, a ušao sam u svake Olimpijske igre od tada kao favorit i nisam uspevao da je osvojim. Kada sam ovde osvojio polufinale to je bilo kao da sam osvojio turnir. Osigurao sam medalju, ali sam znao da hoću zlato", poručio je Novak.

Srbin je u jednom pariskom restoranu slavio do kasno u noć i očekuje se da će uskoro da bude poznato više informacija oko njegovih daljih planova i dolaska u Beograd.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Himna Bože pravde za Novaka Đokovića u Parizu  RTS1