Prozivao Đokovića zbog košarkaša i dobio lekciju: Nemac spustio Amerikanca, ovo će dugo da pamti

Bivši američki teiser Mardi Fiš pokušao je da se našali sa Novakom Đokovićem zbog poraza košarkaša, a onda ga je Boris Beker spustio...

kurir/dado đilas/Printscreen/YouTube/The Rich Eisen Show

"Novače, kaži mi, ko je pobedio u košarci". To je poruka koju je bivši američki teniser Mardi Fiš poslao Đokoviću putem društvenih mreža. Želeo je da "pecne" srpskog asa posle poraza Srbije od Amerike u dramatičnoj završnici u polufinalu Olimpijskih igara. Neće to pamtiti po lepom, pošto su ga mnogi isprozivali.

Među njima je i bivši Novakov trener Boris Beker. Javio mu se Nemac na društvenim mrežama i "spustio ga" zbog svega što je napisao. "Ej, Mardi, moraš da budeš iskren. Ponekad sreća pobedi timski rad. Individualni genijalci Stef Kari i Lebron Džejms sprečili su sramotu", napisao mu je Beker.

Stigao je brzo i Fišov odgovor. "Bila je odlična utakmica. Moj čovek Stef, njemu su bili potrebni svi ti poeni. Srbi su bili toliko dobri", poručio je Mardi.

Jasno je da je njegova ideja bila da se našali, mada nisu mnogi prihvatili tu šalu. Posebno svi oni koji su navijali za Srbiju protiv drim-tima među kojima su bili i mnogi ljudi iz Amerike. Posebno oni koji navijaju za Denver i za Nikolu Jokića.

Tako je jedan od njih izvukao i statistiku Novaka Đokovića protiv petorice najboljih američkih tenisera trenutno - Tejlora Frica (9-0), Tomija Pola (1-1), Bena Šeltona (1-0), Sebastijana Korde (1-0) i Francisa Tijafoa (1-0). Dakle, u ukupnom skoru Novak ima 14-0 protiv njih.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Bogdan Bogdanović teši Ognjena Dobrića  RTS