• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I DALJE VRHUNSKO VREME, BIĆE ČAK 18 STEPENI DANAS! Proleće usred januara, iskoristite dan - Evo šta nas čeka do vikenda

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 7°C, a maksimalna od 11°C u Užicu do 18°C u Negotinu.

Srbija: U utorak par stepeni niža temperatura nego u ponedeljak, ali i dalje znatno toplije od proseka za početak januara. Očekuju se sunčani periodi uz malu do umerenu oblačnost tokom dana. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 7°C, a maksimalna od 11°C u Užicu do 18°C u Negotinu. Uveče suvo.

Beograd: U utorak nekoliko stepeni niža temperatura nego u ponedeljak, ali i dalje znatno toplije od proseka. Očekuju se sunčani periodi sa malo oblaka. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 7°C, a maksimalna oko 14°C. Uveče suvo.

Niš: U utorak toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima i malom do umerenom oblačnošću. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 4°C, a maksimalna do 15°C. Uveče suvo.

Užički region: U utorak par stepeni niža temperatura nego u ponedeljak, ali i dalje znatno toplije od proseka. Očekuju se sunčani periodi uz malu do umerenu oblačnost tokom dana. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 11°C do 14°C.

Vojvodina: U utorak par stepeni niža temperatura nego u ponedeljak, ali i dalje znatno toplije od proseka. Očekuju se sunčani periodi uz malu do umerenu oblačnost tokom dana. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 12°C do 14°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U utorak nekoliko stepeni niža temperatura nego u ponedeljak, ali i dalje znatno toplije od proseka. Očekuju se sunčani periodi sa malo oblaka. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna oko 14°C. Uveče suvo.

Subotica: U utorak par stepeni niža temperatura nego u ponedeljak, ali i dalje toplije od proseka. Očekuju se sunčani periodi sa umerenom oblačnošću. Vetar slab, ujutru južni, a zatim severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna oko 13°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U sredu još par stepeni niža temperatura nego u utorak uz prolaznu oblačnost koja se premešta od severa ka jugu Srbije, ali će ostati suvo vreme. Vetar slab, ujutru severozapadni, a popodne južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 7°C, a maksimalna od 10°C do 13°C. Uveče suvo. Do kraja sedmice se zadržava toplije vreme od proseka uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima i pretežno suvo.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lux

Vrhunsko?!?! 3. januar je u pitanju sve ovo je nenormalno koliko god da je lepo da je napolju sunce i lepo vreme.

special image