• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MALO ZIMA, MALO PROLEĆE - BABA MARTA NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE! Ujutru LEDENO, a onda će Srbiju "okupati" i sunce!

Autor Jana Desovski

Jutarnja temperatura od -5°C do 2°C, a maksimalna od 8°C na jugu do 12°C na severu Srbije.

 Vremenska prognoza 17 mart 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano na zapadu i severu Srbije, a u centralnim, južnim i istočnim predelima promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -5°C do 2°C, a maksimalna od 8°C na jugu do 12°C na severu Srbije. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od -1°C do 5°C.

U Beogradu ujutru slab mraz na obodu grada, a tokom dana sunčano i malo toplije nego u četvrtak. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko 0 ili 1°C u centru, na obodu grada -2°C, a maksimalna do 12°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h 5°C. U Nišu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Duvaće slab severni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko -1°C, a maksimalna do 10°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu ujutru mraz, a tokom dana sunčano sa malo oblaka i par stepeni toplije nego u četvrtak. Vetar slab severni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od 9°C do 11°C. Na Zlatiboru i Tari umereno oblačno sa sunčanim periodima. I najviše do 4°C na 1000 mnv popodne. U Novom Sadu ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i malo toplije nego u četvrtak. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna do 12°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h 3°C.

U Subotici ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i malo toplije nego u četvrtak. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -3°C, a maksimalna do 12°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h 2°C.

Vreme narednih dana

U subotu ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka na jugu Srbije i toplije nego u petak. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren do pojačan. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -4°C do 3°C, a maksimalna od 14°C na jugu do 17°C na zapadu Srbije. Uveče vedro. Temperatura u 22h od 0°C do 6°C. U nedelju pretežno sunčano uz dalji porast temperature koja će dostizati 20°C u mnogim predelima. Tokom popodneva biće malo oblaka na severu. U ponedeljak prolazno naoblačenje sa šansom za malo kratkotrajne kiše. U utorak suvo. Iduće sedmice toplije od proseka.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image