• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEMPERATURE U MINUSU - LEDENI VIKEND U SRBIJI: Evo kakvo vreme nas očekuje sledeće nedelje

Autor Nevena Davidović

Vremenska prognoza za 13. januar 2024. godine.

 sneg u Beogradu-09.JPG Izvor: Mondo / Uroš Arsić

Danas promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i suvo u većini predela. Samo će na jugoistoku Srbije i na Homoljskim planinama ujutru provejavati slab sneg. Oblačnost odlazi na istok, pa će više sunčanih sati biti na zapadu Srbije. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -10°C do -4°C, a maksimalna od -1°C do 4°C koliko se očekuje u Negotinu. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od -6°C do -2°C.

U Beogradu danas hladno i umereno oblačno sa sunčanim periodima uz slab zapadni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C u centru, a maksimalna 2°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h -2°C.

U Nišu hladno i promenljivo oblačno uz slab severozapadni vetar. Moguća je pojava kratkotrajnog slabog snega ujutru, a tokom dana suvo. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna do 1°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -4°C.

U užičkom regionu danas umereno oblačno sa sunčanim periodima i suvo. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -10°C do -6°C, a maksimalna od 0°C do 2°C. Uveče suvo i hladno. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali i najviše do -2°C na 1000 mnv.

U Vojvodini promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i suvo. Oblačnost odlazi na istok pa će više sunčanih sati biti na zapadu Vojvodine, a manje na jugoistoku Banata. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°C do -4°C, a maksimalna od -1°C na jugoistoku Banata do 2°C na severu Vojvodine. Uveče suvo i
hladno. Temperatura u 22h od -6°C do -3°C. Novi Sad: U subotu hladno i umereno oblačno sa sunčanim periodima. Vetar slab zapadni Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna 1°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -4°C.

U Subotici danas hladno i umereno oblačno sa sunčanim periodima. Vetar slab zapadni. Minimalna temperatura -5°C, a maksimalna 2°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h -4°C.

Vreme narednih dana

U nedelju suvo sa dužim sunčanim periodima uz jutarnji mraz i toplije vreme tokom dana u odnosu na subotu za 2 do 5 stepeni. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -3°C, a maksimalna od 2°C do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -4°C do 1°C. 

U ponedeljak još malo toplije uz postepeno naoblačenje koje će popodne usloviti slabu kišu, najpre na severu i jugozapadu Srbije, a na planinama sneg. U noći ka utorku padaće slaba kiša i susnežica.

U utorak malo hladnije. Na severu Vojvodine razvedravanje, a u ostalim krajevima oblačno sa kišom, susnežicom i snegom koji odlaze ka jugoistoku Srbije uz prestanak padavina od severa ka jugu. U sredu ujutru mraz, a tokom dana toplije nego u utorak. U četvrtak još toplije uz naoblačenje i moguću kišu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

10:31
LEDENI TALAS ILI OBIČNA ZIMA? Poznati meteorolog o VREMENU PRED NAMA: Očekujte NOVE SNEŽNE PADAVINE!
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (MONDO/N.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image