• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet kukaš?

Izvor mondo.rs

Uz dužno poštovanje - saberi se čoveče i završi te knjige već jednom!

Nemoguce je ostati nepristrasan i bez emocija kada se pomene Džordž R.R. Martin i cinjenica da vec SEDAM godina fanovi cekaju šesti i sedmi deo ciklusa knjiga "Pesma leda i vatre".

Serija "Igra prestola" je odavno prešišala radnju iz knjiga koje su do sada objavljene, a Martin i dalje kuka kako mu je teško da piše dalje...

"Serija je dostigla tako veliku popularnost širom sveta, knjige su takode popularne i kritike su dobre, pa onda svaki put kada sednem da pišem, svestan sam toga da moram napravim nešto veliko, a pokušavati da se napravi nešto veliko je i veliki teret da se nosi", rekao je on u intervjuu za "The Guardian".

Nešto ne saosecamo sa njim, a vi?

Moje otvoreno pismo Džordžu R. R. Martinu

U svakom slucaju, to nije bio kraj njegovom jadikovanju, jer ima još jedan "problem" kada je šesti deo "Vetrovi zime" u pitanju.

"'Vetrovi zime' nije toliko roman, koliko je zapravo deset romana. Svaki sa drugim protagonistom, svaki sa drugim sporednim likovima i antagonistima i saveznicima i ljubavnicima oko njih, a svi oni se uplicu zajedno u ekstremno komplikovanim pricama", istakao je Martin i dodao je da iz tih razloga sve "vrlo, vrlo zahtevno".

Pogledajte novu seriju Džordža R. R. Martina

Na našu srecu, Martin ipak nalazi nekad inspiracije da sedne i piše roman koji svi željno išcekujemo. Tim danima kada dode inspiracija i nestane strah od prevelikih ocekivanja, pisac kaže da se ceo dan izgubi u Vesterosu.

Blago nama, zar ne?

EKSKLUZIVNO: Džaken za MONDO

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan1

Zima je stigla!

SLB bez P

Covek je u pravu, da je lako pisati svi bi pisali.Javnost mozda ocekuje previse od nastavaka.

Milan

Ne lozite se, ljudi. Knjige su verovatno ili gotove, ili pri kraju, ali se ne objavljuju da bi se gledaoci serije drzali u neizvesnosti. Cim se bude emitovala poslednja epizoda, za nekoliko meseci ce izaci i knjige. Mozda bi ih i izdali da serija nije postala toliko popularna. A nakon kraja pete sezone kad je ubijen Dzon Snou, i svi su jedva cekali da saznaju da li ce ga vratiti, ili ce ostati mrtav, shvatili su koliko im donosi takva neizvesnost - najvise finansijski. Cak i kad je neki ishod vrlo izvestan, kao sto je to bilo sa battle of the bastards, sto manje detalja se zna pre emitovanja, to bolje. Vise paznje javnosti, vece inteesovanje ogromne baze gledalaca, samim tim se proizvod, u ovom slucaju serija, skuplje prodaje. A posto se zna da knjige imaju mnogo vise detalja, i da se u necemu i razlikuju od serije, njihova interesovanje za njih nece znacajno opasti.

SERIJE