• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tre sorele" od februara ponovo na repertoaru Zvezdara teatra (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Predstava "Tre sorele", po tekstu Stevana Koprivice i u režiji Milana Karadžića, biće obnovljena početkom februara sledeće godine u Zvezdara teataru. Probe su počele, pročitajte ko glumi.

Predstava je premijerno izvedena 6. novembra 2004. godine i na repertoaru je bila sve do 2011. godine. Do sada je izvedena 125 puta i na svakom izvođenju sedišta su bila ispunjena do poslednjeg mesta. Zbog toga je i ekipa odlučila da obnovi ovu predstavu, u istom glumačkom sastavu.

Tri sestre su Nataša Ninković, Ana Franić i Sloboda Mićalović, a u ekipi su i Andrija Milošević, Dragan Petrović Pele i Milutin Mima Karadžić. Novi član ekipe je glumac Aleksandar Radojičić koji će biti u alternaciji sa Andrijom Miloševićem.

Možda će vas zanimati

Predstava je inspirisana legendom iz Boke kotorske o tri sestre koje su u jednoj kući u Prčnju provele ceo svoj život neudate, čekajući i sanjajući svog kapetana.

"'Tre sorele' vidim kao dramu zatvorene male sredine u kojoj su sve ljudske želje, potrebe i slobode sputane. Dozvoljeno je samo ono što je propisano zvaničnim crkvenim i malograđanskim kanonima i regulama. Tre sorele provode svoju mladost okovane strogim pravilima koja im nameće brat, olovnim nebom i beskrajnim morem. Dok se odnekud ne pojavi mladi stranac", kaže reditelj Milan Karadžić.



MONDO TV: ZNATE LI PRIČU O TRI SORELE?

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE