• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dr Nele Karajlić: Ima li lepšeg vremena za čitanje od karantina?

Izvor mondo.rs

On preporučuje knjige, a vi na njih ostvarujete popust od 30 posto.

 Nele Karajlić knjige Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Laguna vam u naredna tri dana, od 31. marta do 3. aprila, daje 30 posto popusta na knjige koje preporučuje pisac Dr Nele Karaklajići i to samo na sajtu www.laguna.rs.

Dr Nele Karajlić je izdvojio nekoliko knjiga koje će, prema njegovom mišljenju, dobro doći ljubiteljima pisane reči tokom izolacije.

Možda će vas zanimati

"Dragi moji 'Lagunjani', ljubitelji dobre knjige, imali li lepšeg vremena za čitanje od karantina. Ja sam, dok moramo da budemo disciplinovani i dok sedimo kod kuće, rešio da iskoristim to vreme i da pročitam sve ono što nisam pročitao u prethodnih 30 godina. A šta bih vama preporučio?

Kao prvu, preporučujem knjigu Vuleta Žurića 'Pomor i strah'. Govori upravo o vremenima poput ovih. Kuga u Irigu pre 200-300 godina. Vrlo je zanimljivo, nemojte se mnogo prepasti, ima i ljubavne tematike da to malo razvodni.

Druga je knjiga jednog Kineza. Vidimo na koji način je ovaj narod veličanstveno ušao u koštac sa ovim neviđenim virusom koji je napao celu planetu. Knjiga Mo Jena 'Umoran od života i smrti' pokazuje ne samo taj religiozno-filozofski kontinuitet kineskog naroda već 4500 godina već i jednu visprenu duhovitost autora i garantujem da je kojim slučajem rođen u Sarajevu šezdesetih godina prošlog veka, ne da bi bio član 'Top liste nadrealista', nego bi bio njen vođa.

I treća knjiga bez koje nema nijedne liste koju ja pravim jeste Kecmanovićev 'Osama'. To je knjiga koju svako od vas mora da pročita", ovo si bile preporuke Dr Neleta Karajlića, a srkećemp vam i pažnju na njegovu trilogiju "Solunska 28".

"Solunska 28 - O novcu i strastima", ovenčana je Nagradom "Momo Kapor". Ovo je prilika da nadoknadite propušteno i otkrijete Beograd s početka dvadesetog veka, gde se odvija priča koju vam do sada niko nikada nije ispričao, a bez koje od sada neće moći da se zamisli nijedna ozbiljnija istorija grada na ušću Save u Dunav, priča o jednoj kući, jednom gradu i dva sveta.

Dakle, dragi čitaoci, knjige "Pomor i strah", "Umoran od života i smrti", "Osama" i prvi deo trilogije "Solunska 28 - O novcu i strastima", od utorka 31. marta od 9 sati do petka 3. aprila u 9 sati, samo na sajtu www.laguna.rs, možete nabaviti po specijalnoj ceni sniženoj za 30%.

Isporuka je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tako

Dzaba kada imas teletabise kojima je citanje i umni rad spansko selo. To su ovi koji najvise kukaju protiv izolacije, lako ih je prepoznati.

Don dada

@Tako A ovako u normalnim uslovima sta te je sprecavalo da citas? Kakva glupost a idiotizovanom narodu predstavljas za mudrost!

Nema.

Nema.

SERIJE